POLITICA DE LIVRARE

 

Unde livram? Unde prestam serviciile?
Produsele sunt livrate la adresa furnizata de dumneavoastra in Comanda, doar pe teritoriul Romaniei.

Livram la adrese unde locuiesc mai multi proprietari?
In cazul in care se va face o livrare la o adresa cu mai multi locatari, dvs. ati luat la cunostinta faptul ca serviciul de livrare a comenzii oferit de Urban Camping se efectueaza la o adresa cu mai multi locatari mentionata in Comanda dvs., insemnand ca o livrare poate fi primita de un tert.
Livrarile catre anumite zone care nu sunt usor accesibile (cum ar fi regiuni muntoase la mare altitudine, etc) se vor face la cel mai apropiat oras. Dupa aceea, dvs. sunteti responsabil de aranjarea livrarii la locul exact in care va aflati. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare, care nu va fi platita de catre Urban Camping.

Timpul de livrare
Timpul de livrare afisat pe site decurge din momentul in care produsele comandate sunt expediate din depozitele noastre, dar nu mai mult de 30 de zile dupa confirmarea expedierii comenzii pe site. Veti primi un e-mail in care vi se confirma expedierea comenzii dvs.

Ce se intampla daca nu sunt acasa atunci cand se livreaza comanda?
Daca sunteti in imposibilitatea de a primi articolele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult doua incercari de livrare, intr-un interval de 14 zile. Ulterior, coletul va fi returnat Urban Camping.

Verificati coletele la primire!
In ceea ce priveste primirea coletelor Urban Camping sfatuieste Clientii sa verifice starea aparenta a coletelor la livrare. In cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipseste) dvs.:
• trebuie sa descrieti starea coletului refuzat in detaliu pe nota de livrare/AWB;
• trebuie sa aveti semnatura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;
In situatia in care livrarea nu este conforma cu Comanda dvs. Urban Camping va va trimite produsele lipsa/deteriorate in cel mai scurt timp posibil sau va va rambursa, in functie de alegerea dvs.
Livrarea produselor se va face la intrarea in incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.). Reprezentantul curierului nu are obligatia de a desface/monta/amplasa produsele in diverse locuri din incinta dvs.